O Projektu

47 bytů

47 bytů pro pohodlné bydlení ve třech viladomech - ten správný počet pro příjemné bydlení. Navíc velmi ctíme přirozenou potřebu člověka nacházet se mezi lidmi s podobnými hodnotami a proto je portfolio jednotlivých dispozic navrženo velmi konzervativně.


Maximum slunečního svitu do bytů

Na tvorbě projektu spolupracoval specialista na oslunění. Díky tomu fasády využívají maximum slunečního svitu a byty jsou díky tomu vzdušné a komfortní.


Soukromí bez odloučenosti

Viladomy se stávají vlastním klidným centrem celé rezidenční čtvrti Na Vackově. Vždy se budete cítit v soukromí, ale sami jen pokud budete chtít.

PŘÍVĚTIVÝ K OBYVATELŮM
NÁROČNÝ VE STANDARDECH

Jak má vypadat bydlení, které bude respektovat požadavky dnešního člověka? Poskytne veškerý komfort a zázemí a i ve městě dokáže zachovat lidské měřítko? Hledali jsme odpověď, až jsme ji našli v projektu Viladomy NA VACKOVĚ. Komorním rezidenčním souboru tří pětipatrových viladomů, umístěném v samotném centru rozvíjející se rezidenční čtvrti Na Vackově v horní části pražského Žižkova.


O dispozicích bytů

Méně znamená více. A 47 bytů pro pohodlné bydlení ve třech viladomech – to je akorát. Navíc velmi ctíme přirozenou potřebu člověka nacházet se mezi lidmi s podobnými hodnotami a proto je portfolio jednotlivých dispozic navrženo velmi konzervativně. Převažují byty 3 + kk ideální pro komfortní rodinné bydlení, doplněné osmi byty o velké ploše. Pro singles, páry nebo mladé rodiny pak nabízíme také šest středních bytů 2 + kk a dvě studia.

  • 3x
    1 + kk
  • 6x
    2 + kk
  • 31x
    3 + kk
  • 6x
    4 + kk
  • 1x
    5 + kk

O architektuře

Hledali jsme způsob, jak jasně vyjádřit úctu k hodnotám, kterých si vážíme. Soukromí a klidu. Domovu a pocitu bezpečí. Potřebě mít vlastní kořeny na místě, které si nám bude celý život blízké. Vznikly Viladomy NA VACKOVĚ. Jedinečný projekt, který velmi chytře pracuje s architektonickým návrhem tak, aby se stal skutečně komorním bydlením na celý život.

VÝJIMEČNÝ NA PRVNÍ POHLED
KOMORNÍ NA CELÝ ŽIVOT

"Námi zvolené organické tvarosloví je odpovědí na potřebu plynulého a přirozeného zakomponování tři solitérních budov na nepravidelném půdorysu s vazbou na plánovanou okolní zástavbu. Cílem je navrhnout místo, které se stane přirozenou součástí budoucího obytného souboru a zároveň jakousi oázou klidu a bezpečí. Tvarové řešení a situační umístění bylo navrženo společně se specialistou na oslunění, což umožnilo proslunit maximální počet fasád z hlediska navrhovaných bytů. Kompozice tvarování opěrné zdi připomíná hradní bastiony, které v úrovní 1.NP slouží jako předzahrádky chráněné od ruchu ulice, nabízející klid, pohodu a bezpečí."


Kam dál?

www.intelioBOX.com

Všechny uveřejněné vizualizace jsou pouze ilustrativní a mohou se v průběhu času změnit.